Esdeveniments

21st European Conference on Computational Biology

21st European Conference on Computational Biology

febr. 3, 2022 | Esdeveniments

Data: 18-21 de setembere de 2022

Lloc: Sitges

Organitza: Institut Nacional de Bioinformàtica d’Espanya (INB/ELIXIR-ES) i Barcelona Supercomputing Center (BSC)

L’Institut Nacional de Bioinformàtica d’Espanya (INB/ELIXIR-ES) i el Barcelona Supercomputing Center (BSC) els donen la benvinguda a la ciutat de Sitges (Barcelona, ​​Espanya) per participar a la 21a Conferència Europea de Biologia Computacional (ECCB2022 ) sota el lema Salut Global i Biodiversitat.

Estem encantats de donar-vos la benvinguda a la 21a Conferència Europea sobre Biologia Computacional (ECCB2022) sota el lema Salut Global i Biodiversitat, que tindrà lloc a Sitges (Barcelona, ​​Espanya) del 12 al 21 de setembre de 2022.

Ens complau anunciar que la conferència principal ECCB2022 es tornarà a fer com un esdeveniment presencial del 18 al 21 de setembre. La biologia computacional ha estat un instrument clau per ajudar les nostres societats a trobar solucions a l’actual crisi sanitària i sortir-ne enfortides. Espais com l’ECCB2022 són essencials per promoure els debats científics i les col·laboracions que contribueixen a fer avançar el camp.

La conferència de quatre dies oferirà una sèrie de ponències convidades, xerrades inspiradores, sessions de pòsters i una exhibició per a institucions i empreses. El programa comptarà amb una nova àrea sobre “Crisi climàtica i salut”, que complementa les temàtiques tradicionals. La setmana anterior a la conferència principal, els delegats seran convidats a unir-se a les Noves Tendències en Bioinformàtica de l’ECCB, un programa per acollir una selecció de tallers i tutorials virtuals i presencials.

ECCB2022 dóna la benvinguda a científics que treballen en una varietat de disciplines, que inclouen bioinformàtica, biologia computacional, biologia de sistemes, intel·ligència artificial, biologia, medicina i ciències ambientals. Participar a ECCB2022 serà una oportunitat única per mantenir-se al dia amb la investigació d’avantguarda mentre interactua amb una representació diversa i àmplia de la comunitat de recerca a molts dominis de les ciències biològiques i més enllà. Estem segurs que la conferència facilitarà la difusió de coneixements de gran interès i de discussions científiques vives, a més d’estimular un intercanvi creatiu d’idees.

Esperem tornar a conèixer-te en persona al paisatge únic de Sitges!

Trobareu més informació al següent enllaç.