Esdeveniments

Biodiversity Genomics 2021

Biodiversity Genomics 2021

jul. 9, 2021 | Esdeveniments

Data: Del 27 de setembre a l’1 d’octubre de 2021

Hora: 15:00 – 20:00 BST

Lloc: Virtual

Organitza: Darwin Tree of Life i Earth BioGenome Project

El congrés Biodiversity Genomics 2021 reunirà investigadors de tot el món per celebrar els nostres èxits en la seqüenciació del genoma de les espècies eucariotes, explorar els reptes actuals i les seves possibles solucions i esperar la propera dècada de l’aplicació de la genòmica arreu del món. Amb els grans projectes que comencen a oferir dades a gran escala, les noves eines per seqüenciar i ensamblar genomes i l’augment de la consciència sobre el poder de les dades del genoma complet en la comprensió de la biologia dels organismes i dels processos dels ecosistemes, el congrés Biodiversity Genomics 2021 promet ser una fita en l’esforç per “seqüenciar la vida per al futur de la vida”.

El Biodiversity Genomics 2021 es basa en l’èxit de la reunió del 2020 i en les reunions anteriors de Genomes 10k, el Vertebrate Genomes Project, la Global Invertebrate Genomics Alliance I l’Earth BioGenome Project.

Al llarg de la trobada, es destacarà les dades i aspiracions de projectes amb enfocament global i local, objectius taxonòmics definits i totes les espècies, i innovacions en tecnologia i comprensió. Pretenem explícitament la inclusió i la diversitat a la reunió. Escoltarem els ponents plenaris convidats que ens inspiraran a debatre sobre l’actual estat de l’art en ciència del genoma a través de la biodiversitat, mentre que les sessions paral·leles centrades mostraran projectes específics, ressaltaran les troballes i els reptes actuals i miraran cap al futur.

La reunió estarà oberta a tothom. Tot i ser només en línia, fomentem l’intercanvi gratuït d’idees i interessos mitjançant sessions de pòsters virtuals, sales de xat i altres esdeveniments socials. El congrés durarà del 27 de setembre a l’1 d’octubre (de dilluns a divendres) de 15: 00 a 20: 00 BST, i inclourà xerrades i sessions paral·leles (16: 00-19: 00 BST) precedides i seguides de sessions de pòsters, socials i comunitàries. esdeveniments.

La reunió serà d’assistència gratuïta gràcies al generós suport del programa Tree of Life del Wellcome Sanger Institute i altres patrocinadors.

Us convidem a registrar-vos a la reunió i a presentar la vostra investigació per a la presentació com a xerrada breu o com a pòster acompanyat d’una xerrada curta (flash talk) de 2 minuts. Totes les xerrades es gravaran prèviament abans de la conferència, però els ponents podran respondre a les preguntes en directe durant la sessió.

Mark Blaxter (Tree of Life, Wellcome Sanger Institute UK) i l’equip organitzador de la Biodiversitat Genòmica 2021

Dates importants:

  • Inscripció a la reunió oberta: 28 de juny de 2021
  • Enviament de resums per a comunicacions orals i pòsters: 28 de juny de 2021
  • Termini d’enviament de resums per a comunicacions orals i pòsters: 30 de juliol de 2021
  • Notificació de les comunicacions orals seleccionades: 13 d’agost de 2021
  • Tancament de la inscripció per assistir-hi: 20 de setembre de 2021

Trobareu més informació al següent enllaç.