Esdeveniments

Welcome2ERGA-22

Welcome2ERGA-22

gen. 16, 2022 | Esdeveniments

Data: 17 de gener de 2022

Hora: 15:00 – 16:30 CET

Lloc: Virtual

Organitza: European Reference Genome Atlas (ERGA)

El European Reference Genome Atlas (ERGA) els plau convidar a la reunió virtual Welcome2ERGA-22, que informarà els nous membres i les persones potencialment interessades sobre com unir-se a ERGA i participar a les activitats d’ERGA.

Encoratgem els investigadors en totes les etapes de la carrera a unir-se i donarem la benvinguda especialment als estudiants i investigadors de carrera primerenca interessats en la investigació utilitzant dades genòmiques per a la biodiversitat.

ERGA és una iniciativa multidisciplinària i, per tant, donem la benvinguda a molts tipus diferents d’experiència, inclosos els que connecten la ciència amb les aplicacions i la societat.

La reunió es dividirà en tres sessions:

  • Presentació d’ERGA: es descriurà com es va formar ERGA, la seva estructura actual i les metes per al 2022.
  • Grups ERGA: es presentarà els diferents grups que ja estan actius a ERGA, els seus objectius i èxits fins ara.
  • Per als nous membres: es resumirà com participar a les activitats d’ERGA i com es poden unir al projecte.

Aquells que vulguin assistir a l’esdeveniment Welcome2ERGA-22 i que encara no siguin membres d’ERGA (és a dir, que encara no estiguin a la llista de correu del consorci d’ERGA) caldrà que proporcionin les seves dades de contacte utilitzant aquest formulari, i posteriorment rebran la informació de connexió per unir-se a la reunió a dilluns.