Convocatòries d'ajuts

Nou ajut GIGA per a treballar en un laboratori de genòmica d’invertebrats

Nou ajut GIGA per a treballar en un laboratori de genòmica d’invertebrats

maig 19, 2021 | Convocatòries d'ajuts

El Global Invertebrate Genomics Alliance (GIGA) es va formar el 2013 com una comunitat científica internacional amb l’objectiu d’impulsar la recerca genòmica sobre organismes invertebrats, mitjançant la promoció de recursos i estàndards que faciliten la col·laboració entre institucions. Emmarcat en aquest objectiu, l’any 2015 va sorgir l’European Innovative Training Network Comparative Genomics of Non-Model Invertebrates (ITN IGNITE), que ha obtingut finançament del programa europeu Horizon 2020 per tal de formar quinze joves investigadors en genòmica d’organismes invertebrats arreu d’Europa.

Amb aquests objectius en ment, GIGA-IGNITE ofereix una beca especial en genòmica d’invertebrats (sense incloure insectes ni nematodes) per a treballar en un laboratori IGNITE europeu durant el període 2021-2022. Poden sol·licitar-la estudiants de màster o doctorat que actualment estiguin inscrits en un programa de recerca, de qualsevol país o nacionalitat. El finançament de l’ajut inclou un total de 1 600 € destinats a cobrir qualsevol àrea de recerca de genòmica dels invertebrats dins de la xarxa IGNITE (incloent-hi la recerca de laboratori, computacional, teòrica, etc.) i a cobrir també les despeses de viatge i dietes de l’estada.

Per tal de sol·licitar aquesta beca, cal enviar els documents següents abans del 19 d’abril de 2021:

1) El curriculum vitae del sol·licitant.

2) Una explicació sobre el projecte, que inclogui els objectius, la metodologia, els mèrits intel·lectuals, la justificació del laboratori IGNITE on es vol anar i com el projecte proposat encaixa dins els objectius del GIGA (extensió màxima: 1 000 paraules).

3) Un pressupost en què es detallin els costos totals i els possibles cofinançaments.

4) Una justificació sobre la necessitat de finançament, en què es detalli com aquesta beca milloraria la recerca del sol·licitant (extensió màxima: 500 paraules).

Els quatre documents s’han d’enviar junts en un únic document PDF per correu electrònic dirigit a Heather Bracken-Grissom (hbracken@fiu.edu). Cal que tant el nom del document com el títol del correu siguin «COGNOM_GIGA-IGNITE_Fellowship2021». Opcionalment, es poden incloure fins a dues cartes de recomanació, que s’han d’enviar directament a Heather Bracken-Grissom (hbracken@fiu.edu).

Per a més informació, consulteu les bases al següent enllaç.